Övrigt

Här kan ni få hjälp med de komponenter ni saknar till er webbplats. Det kan handla om framtagning av bilder, fotografering, textskrivning, animationer eller avancerad bildredigering mm.

Fotografering
Om ni behöver bilder kan ni få hjälp med det. Det kan vara produktbilder, miljöbilder eller bara dekorativa inslag. Imagic har också ett stort eget arkiv att plocka ur. Se exempel på foton på fotosidorna.

Logotypdesign
Design av en logotyp som fungerar både för webb och tryck som exempelvis brevpapper och visitkort (du får den levererad i olika filformat). Allt från en snygg, enkel till en avancerad handritad.

Animationer
Banners eller andra gif-animationer samt Flash-animeringar av mindre format (dvs som inslag på hemsidan, inte hela hemsidor eller filmer).

Bildbehandling
Mer avancerad bildbehandling som t ex retusch, friläggning av bilder, ta bort eller lägga till saker i bilden, montering av collage, ta bort damm och repor, justering av perspektiv och annan manipulation. Det kan också vara inscanning av bilder etc.

Skriva texter
Ni kan få hjälp med att skriva texter till webbsidan. Det behövs då material att utgå ifrån – det är ni som kan er bransch och era produkter och tjänster bäst. Antingen bättrar vi på befintligt material från broschyrer etc eller så stolpar ni upp vad som skall vara med och så byggs texten upp utifrån det.

Om det saknas underlag och texterna är omfattande, behöver många tekniktermer eller kräver specialkunskap om ämnet, kanske ni bör anlita en copywriter, det kostar en del men kan vara värt det om texterna är mycket viktiga.

Uppdateringar
Behöver ni hjälp med att underhålla webbsidan så finns det flera varianter på uppdateringstjänster att välja på, gå till uppdateringar och se vilken som passar er.

Extra sidor
Om du vill utöka din webbplats med flera sidor.